Bestuur

We vinden het als stichting en bestuur essentieel om Amsterdam als samenleving te weerspiegelen. Ons bestuur zet zich onbezoldigd in om de buurtfondsen in de stad te laten bloeien. Meer over de wijze waarop het bestuur en directie haar functie uitoefent, vind je hier in het bestuurs- en directiereglement.

Erik van Ginkel | Voorzitter

Erik van Ginkel is sinds 2011 zakelijk directeur van Rijksmuseum: “Wat ik mooi vindt aan Mensen Maken Amsterdam, is dat het echt voor Amsterdammers, door Amsterdammer is. Deze organisatie is niet bedacht als iets groots met moeilijke doelstelling, maar juist doelgericht. Hoe maak je deze stad voor bewoners leefbaarder.” 

Said Bouhbouh | Penningmeester

Said Bouhbouh is Interim Controller bij het Prins Bernhard Cultuurfonds. Hiervoor had Said volledige als consultant financiële en zakelijk-controlerende verantwoordelijkheden voor diverse opdrachtgever. Hij ondersteunt lokale bedrijven met betrekking tot analyse, forecasting en budgettering. Met zijn allround financiële ervaring is hij een waardevolle toevoeging aan het bestuur.

Melchior Bussink | Bestuurslid

Melchior Bussink is werkzaam als hoofd Fondsen & Stichtingen bij het Rijksmuseum in Amsterdam. Sinds 2019 is hij buurtcomitélid van Fonds voor Noord. Vanuit professioneel oogpunt zet Melchior zijn kennis en netwerk in om onze stichting verder te helpen groeien en samen te werken met een breed scala aan maatschappelijke partners en ondernemers. 

. | Secretaris

Deze rol iets voor jou? Klik hier voor meer informatie.

. | Bestuurslid

Deze rol iets voor jou? Klik hier voor meer informatie.

© 2024 Mensen maken Amsterdam. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer