Contact

Meer weten over Mensen Maken Amsterdam?

Je kunt ons altijd bellen op +316 25 30 57 78.

Stuur je ons liever een mailtje? Dat kan naar info [at] mensenmakenamsterdam.nl.

Voor vragen over (het doen van) een aanvraag neem direct contact op met Yacine N’Diaye.

Voor vragen over de buurtfondsen of onze vrijwilligers neem direct contact op met Ailbhe Cunningham.

Partner worden van Mensen Maken Amsterdam?

Neem contact op met Eva Nieuwenhuis.

Wil je direct geven aan een van onze buurtfondsen? Klik hier. Je kunt aangeven of je wilt doneren aan een specifiek buurtfonds of aan alle buurtfondsen samen. Zowel maandelijkse als eenmalige giften zijn mogelijk.

Gegevens:

Stichting Mensen Maken Amsterdam, Keizersgracht 756 2-achter, 1017EZ Amsterdam.

KVK-nummer: 73067245

IBAN: NL51TRIO0788769170

RSIN: 859341203

Klachtenprocedure:

Bij Stichting Mensen Maken Amsterdam werken we niet met een bezwaarprocedure. We gaan met je in gesprek als hier behoefte aan is of als je het ergens mee oneens bent. Heb je vragen of een klacht over de behandeling van je aanvraag bij een van buurtfondsen? Neem contact op met de lokale coördinator van het buurtfonds. De lokale coördinator gaat – samen met een van de buurtcomitéleden – graag met je in gesprek. Mocht je er samen met de lokale coördinator niet uitkomen, neem dan contact op met Eefke van Nuenen of Ailbhe Cunningham van Mensen Maken Amsterdam. Indien nodig kunnen zij de vraag of klacht voorleggen aan het bestuur van Stichting Mensen Maken Amsterdam.

Op zoek naar andere fondsen?

Klik hieronder voor een overzicht met andere fondsen die zich in Amsterdam of landelijk bezighouden met het financieren van buurtprojecten.