• ghghg

Voeg je koptekst hier toe

Inloopspreekuur Mensen Vieren Amsterdam

Wil jij met jouw buurt de verjaardag van Amsterdam vieren? Mensen Maken Amsterdam helpt je graag verder! Op 27 oktober is Amsterdam jarig en een feestje vieren doen wij graag met zo veel mogelijk Amsterdammers.

Alle Amsterdammers met een tof buurtidee om deze mooie dag te vieren, kunnen daarom gemakkelijk en snel een aanvraag (maximaal €1500) indienen bij Mensen Maken Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan: een concert op het dak, meezingavonden of een diner voor de buurt, een muziekwandeling langs bijzondere plekken in Amsterdam of een oogstfeest in de buurttuin. We horen graag hoe jij met jouw buurt de verjaardag van Amsterdam wilt vieren! Voorwaarde is dat het project plaatsvindt op of rondom 27 oktober 2024.

Van 1 juli 2024 tot en met 1 augustus 2024 is het mogelijk om je aanvraag in te dienen. Daarbij kun je ook aangeven of je interesse hebt om je project live te pitchen en zo kans te maken op meer budget!

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over het indienen van een aanvraag? Heb je een (pril) idee voor een feestelijk project maar heb je hulp nodig? We helpen je graag verder. Kom 13 juni langs bij het Mensen Maken Amsterdam team!

© 2024 Mensen maken Amsterdam. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer