Organisatie

Kyra van Hoof | Directeur
kyra@mensenmakenamsterdam.nl

Kyra is de afgelopen jaren bij Mensen Maken Amsterdam betrokken geweest als lokale coördinator van Fonds voor Oost en projectleider van Buurtfonds Live. Ze kent de buurtfondsen daarom door en door. Naast haar passie voor ondernemerschap wordt ze blij van sociale initiatieven tot bloei brengen en bouwen aan een mooiere buurt, stad of omgeving voor ons allemaal.

Ailbhe Cunningham | Hoofd buurtfondsen en vrijwilligers
ailbhe@mensenmakenamsterdam.nl

Na haar master Kunstbeleid- en Management ging Ailbhe aan de slag in de fondsenwereld en als onderzoeker. Haar werk bestond onder andere uit research, communicatie en het behandelen van aanvragen. Na een aantal jaar betrokkenheid als lokale coördinator van Fonds voor Oost richt ze zich sinds 2018 op de oprichting en aansturing van de (nieuwe) buurtfondsen in Amsterdam. Ailbhe ziet Mensen Maken Amsterdam als een plek waar het mogelijk is te experimenteren met nieuwe vormen van fonds-zijn. Samen met alle Amsterdammers.

Vere Maagdenberg | Marketing en communicatie
vere@mensenmakenamsterdam.nl

Sinds 2023 versterkt Vere het team.
Met haar creativiteit en storytelling ervaring wil ze Mensen Maken Amsterdam en alle buurtfondsen nog meer op de Amsterdamse kaart gaan zetten. Naast Mensen Maken Amsterdam werkt Vere als fotograaf en content marketeer voor verschillende bedrijven.

Odessa Schraa | Development en events
odessa@mensenmakenamsterdam.nl

Naast haar master Entertainment Communication werkt Odessa als freelance project coördinator, content marketeer en fotograaf. In haar werk als project coördinator houdt ze zich vooral bezig met het helpen van mensen om Amsterdam nog mooier te maken. Odessa neemt het stokje over van Kyra als projectcoördinator van de Buurtfonds Live events en richt zich op duurzame samenwerkingen om samen Amsterdam te maken.

Zaffirel van Engel | Bureaumedewerker
aanvraag@mensenmakenamsterdam.nl

Zaffirel is de lokale coördinator van Zuidoost en werkt sinds kort ook bij ons op kantoor om de backoffice te ondersteunen. Ze is als bureaumedewerker bij Mensen Maken Amsterdam aan de slag gegaan, omdat ze het tof vindt (nieuwe) aanvragers te inspireren en te helpen bij het indienen van een aanvraag.

© 2024 Mensen maken Amsterdam. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer