16 november 2020

Geven om Amsterdam #GivingTuesday

Het is #GivingTuesday! Kom in een #GivingMood met voorbeelden van Amsterdammers die om Amsterdam geven met een mooi project. De komende zes dagen tellen wij af naar onze #Geefweek en delen wij iedere dag zo’n voorbeeld dat gesteund werd door een van onze buurtfondsen!

Ben jij ook zo toe aan wat goed nieuws uit Amsterdam? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via deze link en ontvang de komende dagen iedere dag een goed verhaal in je mailbox!

Project #1: De bakfiets van @Caroline uit Amsterdam Zuid

Tijdens de eerste corona-lockdown dit jaar fietste Caroline Grandia, een KLM-stewardess uit Amsterdam Zuid, met een versierde bakfiets door de Hoofddorppleinbuurt. Haar bakfiets was gevuld met bloemen, kaarten en chocolade. Buurtbewoners konden bij haar op straat iets uitkiezen als cadeautje voor iemand uit de buurt die juist tijdens de corona-beperkingen een hart onder de riem kon gebruiken. Met een leuk tekstje erbij werden zo heel veel bewoners van Zuid verrast met een kleinigheidje! Fonds voor Zuid ondersteunde dit prachtige initiatief voor en door bewoners met een gift van 950 euro.