10 oktober 2022

Mensen maken veranderingen mee

Mensen maken veranderingen mee en het jaar 2022 blijkt een jaar vol verandering voor Mensen Maken Amsterdam.

Op 3 november zwaaien we Eefke van Nuenen uit als directeur van Mensen Maken Amsterdam. Op dat moment verwelkomen we ook meteen Kyra van Hoof als haar opvolger. 

De afgelopen 10 jaar was Eefke betrokken als projectleider en later directeur bij het opzetten en uitbouwen van de buurtfondsen in de stad. De buurtfondsen zijn volgens haar de mooiste en eerlijkste manier zijn om in en aan de buurt geld te verdelen. Ook heeft ze ervaren dat niet iedereen vanzelfsprekend de weg weet te vinden naar de grotere fondsen en dat de buurtfondsen daarin van toegevoegde waarde zijn. Ze hoopt dan ook dat Mensen Maken Amsterdam en de buurtfondsen blijven zorgen voor een Amsterdam dat voor iedereen is en van iedereen blijft. 

Kyra van Hoof gaat zich daar als geboren en getogen Amsterdammer helemaal in kunnen vinden. Zij kent de organisatie van binnen en buiten. Kyra is de afgelopen jaren bij Mensen Amsterdam betrokken geweest als lokale coördinator van Fonds voor Oost en projectleider van Buurtfonds Live. Ook helpt zij (sociaal) ondernemers om hun initiatief duurzaam en toekomstbestendig te ontwikkelen. Naast haar passie voor ondernemerschap wordt ze blij van sociale initiatieven tot bloei brengen en bouwen aan een mooiere buurt, stad of omgeving voor ons allemaal. Heel passend bij Mensen Maken Amsterdam!

We zwaaien Eefke uit en verwelkomen Kyra, wil je er bij zijn? Mail dan even naar ailbhe[at]mensenmakenamsterdam.nl.

Vriendelijke groeten, namens het team en bestuur van Mensen Maken Amsterdam.