6 maart 2023

Vacature Projectmanager Fondsenwerving

Vacature projectmanager fondsenwerving

Wij zijn op zoek naar een actieve, warme en betrouwbare netwerker om duurzame relaties op te bouwen met bedrijven en particuliere donateurs. Bij Mensen Maken Amsterdam draag jij zorg voor de realisatie van onze grootste ambitie: een gezonde financieringsmix voor de buurtfondsen. Met jouw inzet, vergroten wij de projectbudgetten van de buurtfondsen om nog meer initiatieven te ondersteunen en help jij Mensen Maken Amsterdam toekomstbestendig te worden. Aan jou de taak om bedrijven en mensen met een hart voor de stad te bereiken die het belangrijk vinden om te investeren in hun buurt(fonds).

Mensen Maken Amsterdam is de overkoepelende stichting voor de familie van buurtfondsen in Amsterdam. Wij zijn er voor iedereen met een goed idee voor hun buurt en ondersteunen ze met kennis, netwerk en geld. Zo maken we samen Amsterdam mooier, leuker, groener, veiliger en socialer.

Klik hier om de volledige vacature te bekijken en neem voor meer informatie contact op met Kyra via kyra@mensenmakenamsterdam.nl.

Heb je interesse? Stuur jouw (korte) schriftelijke motivatie en cv naar Kyra: kyra@mensenmakenamsterdam.nl.

Benieuwd wie wij zijn? Kom eens binnenlopen op woensdag tussen 14:00 en 17:00 uur op het inloopspreekuur: Oostenburgermiddenstraat 214.